top of page
123.jpg

Over ons

Op de foto ons team van loopbaanadviseurs, coaches, leiderschapstrainers en teamcoaches  met wie wij al jarenlang samenwerken. Ons team, dat landelijk opereert, is levendig, best eigenwijs, ervaren en zelfs rebels op z'n tijd.

We lezen over ons vak, we volgen opleidingen en geven lezingen, we volgen de actualiteit en staan in verbinding met alle spelers op de arbeidsmarkt. We ontdekken culturen met verschillende nationaliteiten en laten ons inspireren door onze rolmodellen in binnen- en buitenland. 

Maak eens vrijblijvend kennis, op volgorde van links naar rechts staan hier Han Zeilstra, Esther van de Wouw, Annemarie Kok, Marian Leenders, Mathilde Klontje, Karin Sarucco, Mirjam Wisselaar, Elske van Eijndhoven, Marianne Linzel, Judith Hament, Amandus Boelens en Marieke Godschalk

Elske van Eijndhoven

Oprichter Van Eijndhoven & GO

Persoonlijk verwonder ik me nog steeds, of misschien wel steeds meer, over hetgeen ons “overkomt” tussen de keuken- en de vergadertafel, wat doen we thuis wel en op ons werk niet. Of andersom. In mijn werk bemoei ik me gevraagd en ongevraagd met mensen, teams en organisaties. Ook dan maak ik met regelmaat het vergelijk tussen de keuken- en de vergadertafel. Ik geef graag richting en ruimte en breng resultaat. Als jongste geboren in een Rotterdams gezin van 5, naar men zegt een zondagskind, ondernemend en met mijn 13 jaar had ik mijn eerste bedrijf (Autowasbedrijf Glim Glim), mogelijk beetje autoriteitsgevoelig, beweeg me makkelijk in het ongemak (vooral van anderen), maak zware zaken graag bespreekbaar en licht. Kan lekker doorpakken en laat me aanspreken (vind ik zelf). Dol op de uitspraak: “Wat niet aan de orde komt, komt ook niet in orde”

bottom of page